Badrum

Åh vad jag älskar detta badrum! Tycker det är så fint med det råa, obehandlade träet. I verkligheten var det mycket grövre än vad det ser ut att vara på bilden. Badkaret är en stilren blandning av gammalt och nytt. Ett snyggt, avskalat och fräscht badrum? Sen kan man ju fråga sig hur praktiskt det är med obehandlat trä i ett badrum?

Bild: ljusapunkter.blogg.se

Skrivbord

Den här läckra och annorlunda skrivbordslösningen tycker jag verkligen är tilltalande. Så fräckt med stora vaser som bordsben. Man kan förändra hela utseendet beroende på vad man väljer att ha i vaserna. Vad tycker ni hade varit passande att dekorera med? Jag hade valt att matcha skrivbordet med Kartell stolen Louis Ghost signerad Philippe Starck. 

Bild: ljusapunkter.blogg.se


Påsk


Påsken närmar sig och de vackra bilderna nedan låter jag mig inspireras av i vår. Det lantliga köket nedan är lånad från Haléns.se och de söta äggen att hänga i påskriset är från Royal Copenhagen. Så här års kan jag inte få nog av tulpaner i alla färger och kombinationer. Vad sägs om den här läckra vasen från inneonline.se? Den färgglada verandan från Gant, hade jag inte haft något emot att sitta och lapa in vår solen i.


RSS 2.0